
ریحان را در مصرف روزانه ی خود قرار بدید
- behnoudpress
- ۰۲ مرداد ۱۳۹۶
- میوه و سبزی
- اسید چرب امگا 3, ریحان, ویتامین C
- ۰
ریحان یکی از سبزیهای معطر است که بهعنوان طعم دهنده طرفداران بسیاری دارد. البته این سبزی علاوه بر عطر و بو خاصیت هم دارد و فهرست بلندبالایی از خواص درمانی آن میتوان ارائه کرد. به گزارش بهنود پرس ، ریحان گیاهی است سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی که مانع ابتلا به سرطان میشوند. ویتامین C و فیبر موجود در این سبزی هم، در برطرف کردن ضعف معده و نفخ بسیار مفید است. همچنین روغن تخم ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن نقشی چشمگیری دارد.
از دیگر خواص دارویی ریحان پیشگیری از انسداد عروق مغزی و ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است. همچنین تحقیقات پژوهشگران طب نوین ثابت کرده، مصرف ریحان از سکته مغزی و عوارض ناشی از آن پیشگیری کرده و با خاصیت ضدالتهابی از بروز زخم معده و مشکلات گوارشی جلوگیری میکند.
پاسخ دادن