bclose

چاپ دوم «کتاب غذا در قرآن» در نمایشگاه کتاب نیشابور

چاپ دوم «کتاب غذا در قرآن» در نمایشگاه کتاب نیشابور

سیر

ایرانی‌ها سیر را بیشتر به عنوان چاشنی غذاها می‌شناسند و خیلی‌ها [بخصوص در شهرها] به خاطر بوی دهان از خوردن آن اجتناب می‌کنند؛ غافل از اینکه این گیاه به طور خام تأثیرات دارویی معجزه‌آسایی در پیشگیری و درمان انواع مختلفی از بیماری‌ها دارد. این گیاه به عنوان یکی از بهترین‌های طبیعت در کاهش عوارض بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش فشار خون موثر بوده و از تأثیر آن در پیشگیری از برخی سرطان‌ها نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. این حبه‌های سفید رنگ در درمان سرماخوردگی، سرفه، آسم و پیشگیری و درمان عفونت‌های باکتریایی و قارچی نیز نقش مهمی دارد.مطالعه‌ای که سال ۲۰۰۱ انجام شد، نشان داد افرادی که در رژیم غذایی خود به طور مرتب از مکمل‌های حاوی سیر استفاده می‌کردند، کمتر از سایرین مبتلا به سرماخوردگی می‌شدند و در صورت ابتلا هم سریع‌تر بهبود می‌یافتند.
منبع: کتاب غذا در قرآن / چاپ دوم

چاپ دوم «کتاب غذا در قرآن» در نمایشگاه کتاب نیشابور

سالن عطار یک/ انتشارات آهنگ قلم

هجدهمین نمایشگاه ناشران کتاب ایران با حضور ۱۷۰ ناشر از ۱۶ تا ۲۱ آبان‌ ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ های بین‌المللی خیام واقع در جاده باغرود پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

ساعات بازدید از نمایشگاه در دو نوبت صبح از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ و بعدازظهر از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۲۱ خواهد بود.

نمایشگاه

بدون دیدگاه

پاسخ دادن