bclose

میوه سرخالو سرشار از ویتامین C و مناسب برای بیماران قلبی

میوه سرخالو سرشار از ویتامین C و مناسب برای بیماران قلبی

میوه سرخالو (Lychll) میوه ای است که پوست آن سرخ و چرم مانند و تیغ تیغی و شبیه توت فرنگی است. قسمت خوراکی آن سفید، شفاف، سفت و آبدار است. به گزارش بهنود پرس، این میوه استوایی به وفور در جنوب چین، جنوب تایوان، شمال ویتنام، اندونزی، فیلیپین و هند کشت می شود.لازم به ذکر است این میوه تا جایی که ما اطلاع داریم در ایران وجود ندارد و قصد ما از بیان خاصیت این میوه، آشنایی بیشتر خوانندگان با خواص میوه های مختلف است که طی سفرهای خود ممکن است اسم آن را بشنوند و همچنین انگیزه ای باشد برای واردکنندگان تا در کنار وارد کردن انواع و اقسام لوازم لوکس و تزئینی، توجهی هم به محصولات گیاهی و زیست محیطی سایر نقاط دنیا داشته باشند.

* این میوه در افزایش انرژی بدن کمک می کند.* حال عمومی فرد را بهبود می بخشد.* سرخالو غنی از ویتامین c است و نسبت به پرتقال ۴۰ درصد ویتامین c بیشتری دارد.* میزان بتاکاروتن در این میوه نسبت به آن چه که در هویج وجود دارد، بیشتر است.* این میوه خاصیت ادرارآور دارد و برای سیستم گوارشی نیز مفید است.* اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در آن در جذب بتاکاروتن کمک می کند.* این میوه از لخته شدن خون و از آسیب های شدید سلول ها پیش گیری می کند و در بیماران قلبی احتمال سکته را ۵۰ درصد کاهش می دهد.* سرخالو منبع خوب کربوهیدرات و فیبر است.* دانشمندان معتقدند این میوه یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است.* چینی ها از خواص این میوه برای بهبود بیماری خونی کمک می گیرند.* این میوه درد را تسکین می دهد.* فلاوانوئید موجود در آن، مانع رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان سینه می شود.* از آن جایی که این میوه سرشار از ویتامین c است، برای سرماخوردگی، تب و گلودرد مفید می باشد.

بدون دیدگاه

پاسخ دادن