bclose

در فصل سرما بهتر است از آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی استفاده شود.

در فصل سرما بهتر است از آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی استفاده شود.

در فصل سرما با توجه به پایین آمدن سطح ایمنی بدن توصیه می‌شود مرکباتی مانند شلغم که منبع آنتی بیوتیک طبیعی است یا اینکه از دم‌کرده‌ها در فواصل روز استفاده شود تا ایمنی بدن در مقابله با بیماری‌ها افزایش یابد. با توجه به تعریق کم بدن در فصل‌های سرد سال از آنجاکه افراد کمتر احساس تشنگی می‌کنند و تمایلی به نوشیدن آب ندارند، بهتر است از مایعات گرم برای انجام فرایند مکانیسم تشنگی استفاده کنند.
به گزارش بهنود پرس، بدن انسان ویتامین D مورد نیاز را از نور خورشید دریافت می‌کند، اما در فصل سرما این امکان ضعیف می‌شود با این وجود سعی شود علاوه بر مصرف مواد غذایی مثل زرده تخم‌مرغ، ماهی و روغن ماهی که درصد اندکی از ویتامین D در آنها موجود است، خود را در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهند؛ چرا که نوری که از پنجره به داخل خانه می‌تابد تامین کننده ویتامین D بدن نیست.
نکته آخر: به دلیل شیوع سرماخوردگی در فصل سرد سال نوشیدنی‌های گرم و غذاهای سوپی در وعده‌های روزانه گنجانده شود و از مرکبات و میوه و سبزی حاوی ویتامین‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی برای جلوگیری از بروز سرماخوردگی استفاده کرد.

بدون دیدگاه

پاسخ دادن