bclose

مصرف آب چغندر، به تطابق بدن با کاهش اکسیژن در کوهستان کمک می کند

مصرف آب چغندر، به تطابق بدن با کاهش اکسیژن در کوهستان کمک می کند

نتیجه یک مطالعه نشان می دهد که مصرف آب چغندر، به تطابق بدن با کاهش اکسیژن در کوهستان کمک می کند و رگ های خونی را که در ارتفاعات منقبض می شود، به حالت عادی بازمی گرداند.

به گزارش بهنود پرس به نقل از ایرنا، کاهش اکسیژن هوا به انقباض رگ های خونی بدن منجر می شود، اما مصرف آب میوه غنی از نیترات این حالت را خنثی می کند. اگرچه اساساً شرایط بدن انسان مناسب زندگی در کوه های مرتفع نیست، اما با گذشت زمان بدن با ارتفاعات تطابق پیدا می کند؛ اکنون محققان متوجه شده اند که مصرف آب چغندر این روند را تسریع می بخشد.

عملکرد عادی رگ های خونی به اکسید نیتریک یا NO بستگی دارد. از آن جا که اکسیژن هوا در ارتفاعات بالا کاهش می یابد، تولید کافی اکسید نیتریک برای بدن دشوار می شود؛ اما آب چغندر به دلیل برخورداری از سطح زیاد نیترات می تواند کمک موثری در این زمینه باشد. نیترات ها طی فرآیندی در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود که در کمک به شل شدن دیواره رگ های خونی نقش مهمی دارد.

بدون دیدگاه

پاسخ دادن