bclose

زنان باردار و شیرده باقلا مصرف نکنند

زنان باردار و شیرده باقلا مصرف نکنند

در مصرف باقلا احتیاط کنید زیرا برخی افراد نوعی نقص آنزیم دارند که باعث می‌شود به باقلا حساسیت داشته باشند؛ این بیماری فاویسم نام دارد. ین افراد از همان دوران نوزادی به باقلا حساسیت دارند و این حساسیت تا آخر عمر با آنها می‌ماند. به گفته کارشناس تغذیه افراد مبتلا به فاویسم باید از دست زدن به باقلا و استشمام بوی آن نیز خودداری کنند و البته در خصوص برخی از داروها نیز منع مصرف دارند.

شیرمستی تهوع، اسهال و استفراغ، بی‌حالی و … از عوارض مصرف باقلا است و اگر فرد دیر متوجه شود و علائم شدید باشد، حتی خطر مرگ را نیز در پی دارد.

به گزارش بهنود پرس، نباید باقلا را یک سبزی خطرناک دانست. افرادی که فاویسم ندارند، می‌توانند به میزان متناسب از این سبزی استفاده کنند، چراکه سرشار از نشاسته و کالری است. باقلا منبع غنی منیزیم، پتاسیم و کلسیم است تری‌گلیسرید موجود در باقلا برای پیشگیری از یبوست مفید است. باقلا ویتامین K خوبی هم دارد که برای انعقاد خون و خوب شدن جای زخم مفید است.

بدون دیدگاه

پاسخ دادن