bclose

سوء تغذیه در سالمندان

سوء تغذیه در سالمندان

سوء تغذیه می‌تواند به عنوان یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماری‌های مختلف مطرح شود و به علت عدم تشخیص و توجه به موقع به دنبال ایجاد بیماری، به عنوان یکی از عوارض آن بروز کند.

به گزارش بهنود پرس، سوء تغذیه با افزایش مراجعه به پزشک و مراکز درمانی، تشدید علایم بیماری‌های موجود، افزایش مدت بستری و همچنین افزایش احتمال ابتلا به عفونت همراه است و بر بار مالی تحمیل شده به فرد سالمند و سیستم بهداشتی نیز می‌افزاید.

با افزایش سن، تغییرات فیزیولوژیک مختلفی در بدن رخ می‌دهد. این تغییرات در کنار کاهش فعالیت فیزیکی و افزایش شیوع بیماری‌ها بر میزان نیاز به مواد مغذی، سوخت و ساز بدن و جذب و دفع مواد موثرند که منجر به تغییر نیاز افراد سالمند به انرژی و مواد مغذی مختلف می‌شود.

تغییرات فیزیولوژیک فرد سالمند را در معرض سوء تغذیه پروتئین و کمبود مواد مغذی از قبیل اسیدهای چرب طولانی زنجیره مانند امگا۳، ویتامین D، منیزیم، کلسیم، فولیک اسید، B12، سلنیوم، روی و کروم قرار می‌دهد که باید توجه ویژه‌ای به دریافت آن شود.

بدون دیدگاه

پاسخ دادن