bclose

بایگانی نویسنده:

مصرف مرتب سیر باعث پیشگیری برونشیت های مزمن می شود

دکتر زیمنت ، سال هاست که سیر را به عنوان داروی نرم کننده سینه و فرونشاندن التهاب و کاهنده احتقان در موارد سرماخوردگی های معمولی و به عنوان تنظیم کننده بلغم و خلط آور در موارد برونشیت های مزمن تجویز می کند. به گزارش تیم تحقیقاتی بهنود پرس، دکتر زیمنت که خود کارشناس داروشناسی معروفی […]

 

نوشیدنی­‌های شیرینی که حاوی فروکتوز هستند، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بیش از دیگر مواد غذایی حاوی فروکتوز افزایش می‌­دهند.

تحقیقات جدید بیانگر آن است، نوشیدنی­‌های شیرینِ دارای مواد مغذی ضعیف، با افزایش انرژی روی سوخت و ساز بدن تأثیرمنفی می‌گذارند. طیف وسیعی از مطالعات اخیر خطرات مهم ناشی از نوشیدنی‌های شیرین را نشان داده است. مطالعات تأیید کرده ­اند که بین نوشیدنی‌های شیرین و چاقی ارتباط وجود دارد و همچنین مصرف نوشیدنی‌های شیرین به […]

 

تحقیق جدید در مورد تصفیه آب

تصفیه آب فرآیند بسیار مهمی‌است، اما آن چنان که به نظر می‌‌رسد، ساده نیست. از آن جا که منافذ در یک غشا، ناگزیر با مواد مضر پر می‌‌شود، برای تمیز کردن یا جایگزینی آن‌ها نیاز به زمان و انرژی است. در حال حاضر محققان یک غشای جدید الهام گرفته از طبیعت را آزمایش کرده ‌اند […]

 

چه بخوریم، برای سلامتی و لذت غذا در فصل پاییز

ما معتقد هستیم که رژیم غذایی باید با فصل ها تغییر کند. پاییز فصل برداشت است و در این زمان ما می توانیم از طعم جدید میوه ها و سبزیجاتمان لذت ببریم. برخی از غذاهای فصلی مورد علاقه عبارتند از: سیب های محلی ، چغندر قند ، کلم بروکلی، هویج، پیاز. در فصل پاییز، حتما […]

 

آیا غذا بر بهداشت روان تاثیر می گذارد؟

ماریا پتزل، متخصص ارشد بالینی در مرکز سرطان MD Anderson و عضو هیئت مشاوره علمی و پزشکی PanCAN گفت: که این یک سوال بسیار پیچیده است و بدون پاسخ ساده است! به گزارش تیم ترجمه بهنود پرس، پتزل اشاره کرد که گزارش های خلاصه ای در چندین مجله تغذیه، اعصاب و سلامت روان وجود دارد […]

 

بخشی از دور ریز مواد غذایی هنگام پخت و پز صورت می گیرد.

بخشی از دور ریز مواد غذایی هنگام پخت و پز صورت می‌گیرد. مثلا در مورد برنج که در همه سفره‌های ایرانی حضور دارد، برآورد دورریز می‌تواند عمق فاجعه را نشان دهد. فرض کنید هر ایرانی روزی فقط و فقط یک دانه برنج دور بریزد، با فرض اینکه هر ۱۰ دانه برنج یک گرم باشد و […]

 

برای سرفه ابتدا عسل تجویز کنید

دستورالعمل جدید به پزشکان در بریتانیا می‌گوید که برای درمان اغلب موارد سرفه باید در مرحله اول عسل و بعضی از داروهای سرفه که بدون نسخه پزشک در بازار وجود دارد، تجویز شود. به گزارش بهنود پرس، به نقل از سایت بی بی سی ، مقامات بهداشتی و درمانی بریتانیا می‌گویند که آنتی‌بیوتیک‌ها در اغلب […]

 

آشنایی کودکان با عادات غذا خوردن خوب

برای والدین، تشویق کودکان به غذا خوردن سالم تر می تواند یک کار سخت و دشوار باشد، به خصوص اگر بچه های آنها بسیار متمایز باشند. بر طبق یک مقاله بررسی، بهترین راه برای درمان این است که کودکان خود را به انواع مختلف رژیم های غذایی و مجموعه ای از غذاهای سالم معرفی کنید. […]

 

زمان طلایی شیردهی

دکتر اکبر کوشانفر، متخصص بیماری‌ های کودکان با اشاره به این مطلب که شیر مادر در سال اول زندگی غذای اصلی شیر خواران است و در سال دوم همراه با غذاهای تکمیلی مصرف می‌شود، می‌گوید: «در بیانیه سازمان بهداشت جهانی به ترویج تغذیه نوزادان با شیر مادر توصیه شده است و از این رو کشورها […]

 

سلامتی بیشتر با مصرف محصولات پروبیوتیک

سازمان جهانی بهداشت (‏WHO‏)در تعریف پروبیوتیک آورده است: پروبیوتیک‌ها میکرو ارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آنها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان می‌شود. بر اساس این گزارش،باکتری‌های پروبیوتیک موجود در محصولات خوراکی، نه تنها باید دارای مشخصه‌های عملکردی و سودمند برای سلامتی انسان‌ها باشند بلکه باید از قابلیت ماندگاری در دستگاه […]