bclose

بایگانی نویسنده:

آیا غذا بر بهداشت روان تاثیر می گذارد؟

ماریا پتزل، متخصص ارشد بالینی در مرکز سرطان MD Anderson و عضو هیئت مشاوره علمی و پزشکی PanCAN گفت: که این یک سوال بسیار پیچیده است و بدون پاسخ ساده است! به گزارش تیم ترجمه بهنود پرس، پتزل اشاره کرد که گزارش های خلاصه ای در چندین مجله تغذیه، اعصاب و سلامت روان وجود دارد […]

 

بخشی از دور ریز مواد غذایی هنگام پخت و پز صورت می گیرد.

بخشی از دور ریز مواد غذایی هنگام پخت و پز صورت می‌گیرد. مثلا در مورد برنج که در همه سفره‌های ایرانی حضور دارد، برآورد دورریز می‌تواند عمق فاجعه را نشان دهد. فرض کنید هر ایرانی روزی فقط و فقط یک دانه برنج دور بریزد، با فرض اینکه هر ۱۰ دانه برنج یک گرم باشد و […]

 

برای سرفه ابتدا عسل تجویز کنید

دستورالعمل جدید به پزشکان در بریتانیا می‌گوید که برای درمان اغلب موارد سرفه باید در مرحله اول عسل و بعضی از داروهای سرفه که بدون نسخه پزشک در بازار وجود دارد، تجویز شود. به گزارش بهنود پرس، به نقل از سایت بی بی سی ، مقامات بهداشتی و درمانی بریتانیا می‌گویند که آنتی‌بیوتیک‌ها در اغلب […]

 

آشنایی کودکان با عادات غذا خوردن خوب

برای والدین، تشویق کودکان به غذا خوردن سالم تر می تواند یک کار سخت و دشوار باشد، به خصوص اگر بچه های آنها بسیار متمایز باشند. بر طبق یک مقاله بررسی، بهترین راه برای درمان این است که کودکان خود را به انواع مختلف رژیم های غذایی و مجموعه ای از غذاهای سالم معرفی کنید. […]

 

زمان طلایی شیردهی

دکتر اکبر کوشانفر، متخصص بیماری‌ های کودکان با اشاره به این مطلب که شیر مادر در سال اول زندگی غذای اصلی شیر خواران است و در سال دوم همراه با غذاهای تکمیلی مصرف می‌شود، می‌گوید: «در بیانیه سازمان بهداشت جهانی به ترویج تغذیه نوزادان با شیر مادر توصیه شده است و از این رو کشورها […]

 

سلامتی بیشتر با مصرف محصولات پروبیوتیک

سازمان جهانی بهداشت (‏WHO‏)در تعریف پروبیوتیک آورده است: پروبیوتیک‌ها میکرو ارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آنها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان می‌شود. بر اساس این گزارش،باکتری‌های پروبیوتیک موجود در محصولات خوراکی، نه تنها باید دارای مشخصه‌های عملکردی و سودمند برای سلامتی انسان‌ها باشند بلکه باید از قابلیت ماندگاری در دستگاه […]

 

روزانه چند عدد زردآلو مصرف کنیم؟

زردآلو حاوی مقادیر قابل توجهی از فیبرهای نامحلول و محلول است، اما به ویژه در فیبر محلول، که باعث افزایش و حفظ سطح گلوکز خون و سطح کلسترول می شود، کمک می کند. به گزارش تیم ترجمه بهنود پرس، یک فنجان خرد شده از زردآلو (حدود چهار و نیم میوه) حدود ۷۹ کالری و ۳ […]

 

روزی ده تا پانزده عدد گیلاس قرمز بخورید.

گرچه گیلاس دارای قند متوسط ​​است (حدود یک گرم کربوهیدرات در هر کدام) اما مقدار زیادی از مواد مغذی را تشکیل می دهند. گونه های مختلف گیلاس وجود دارد که بعضی از آنها شیرین تر از دیگران هستند. به گزارش تیم ترجمه بهنود پرس، یک فنجان گیلاس خام حاوی حدود ۹۰ کالری، ۲۲ گرم کربوهیدرات، […]

 

رمضان و روزه داری

به جرات می توان گفت که امساک از خوردن و روزه داری در کنار یک نظام متعادل و متوازن یکی از بهترین و حتی موثرترین شیوه های پیشگیری و درمان پیامدهای ناشی از سوء تغذیه در شکل زیاده روی در مصرف است. این مطلبی است که تجربه و تحقیقات بشری صحت آن را اثبات نموده […]

 

غذاهایی که به خواب شما کمک می کنند

آنچه که می خورید روی خواب شما تأثیر می گذارد. یکی از کلید های خواب شب آرام است که مغز شما را آرام نگه می دارد و نه به سرعت. برخی غذاها به خواب آرام کمک می کنند؛ غذاهای دیگر بیدار می شوند. تریپتوفان یک ماده پیشرونده از مواد آلوده کننده سروتونین و ملاتونین است. […]